The best part of me..

Hei, siden dere er så søte og fine lesere så tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere om den beste delen av meg! Dere kan jo gjette hva der er?.. Ja, det er jentene mine! Er det noe jeg ikke kan leve uten så er det akkurat dem! Mine kjære, jeg er så glad i dem alle! å de betyr så mye! Tenkte jeg skulle skrive noe, men får se hva jeg klarer å få fram. 

De er alle sammen herlige, enkelte har jeg ikke så god kontakt med lenger sånn som Pia, men ja om hun leser dette så må hun vite at hun alltid er i hjertet mitt og at hun alltid vil ha en av mine skuldre til å gråte på om hun trenger det! Så har vi jo Pålina kjære, hun er som en søster for meg! Den søsteren jeg aldri fikk. Jeg elsker den jenta, å jeg har opplevd så mye bra med hun! Vi er som to egg når man tenker seg om! 

Nastja fineste, hvor skal jeg starte? du er jo noen år yngre enn meg! men det har ikke stoppet meg, da jeg først ble kjent med deg var jeg sikker på at du var eldre, men wow neida! Hehe, uansett hva som skjer så kan du alltid komme til meg, får jeg vet at jeg alltid kan komme til deg! Elsker deg. Så har vi jo min fantastiske Lisa, min sjelevenn! hun slipper aldri ut av hjertet mitt, det er det som er så fint! Jeg vet at jeg og Lisa kommer til å være bestevenner inn i evigheten uansett hva!

Kristine, aw herlige jente det her! elsker ho fra topp til tå! Uten ho hadde jeg ikke taklet skolen, hun er grunnen til at jeg orker å stå opp på morgenen å dra på skolen, det er hun som gir meg motivasjon til å møte opp på skolen, og gjøre leksene mine! Vanja, min kjære 2menning. Ja, vi har mistet mye kontakt å har våres dager hvor vi ikke ser på hverandre engang! Men når vi er med hverandre så har vi det så bra, og finner bestandig på noe kødd sammen! men ja, vi har det jo bra? å du er en av de beste. 

Isabel, jeg må bare beklage å si at da du prøvde å flytte ut av hjertet mitt så misslyktes du! hehe, neida. Det er ganske trist at du bare flyttet ned til Oslo, var bare en liten forvarsel på 1måned fikk liksom ikke sakt hade på en ordentlig måte engang! pluss at jeg var med deg vær dag, så fritiden min er ikke det samme uten deg, kom hjem igjen! 
~ Elsker dere, jentene mine.

♥ 
Hva er det beste med deg?  

4 kommentarer

<3

22.apr.2011 kl.19:41

awwe <3 ja, vi må snart være med hverandre <3

malin :) -kommentere tilbake ?:)

22.apr.2011 kl.19:43

Fin blogg og Fine bilder :)

22.apr.2011 kl.19:43

Elsker dæ åsså gullet <3 elsker dæ masse masse ina'min c: gleder mæ som bare faen til å se dæ ijænn, da må vi finne på nåkka faenskap :3 du kommer alltid til å være elska av mæ pus <3 husk at selv om at æ e i Alta, så tenker æ på dæ, å æ elsker dæ utrulig høyt gullet <3

andrea

22.apr.2011 kl.20:59

fin blogg!:D

Skriv en ny kommentarDesignet laget av: Madelen Elwin Haner
Ina Linea Kristensen. 16år. Pøbel. Blogger om det som faller meg inn og det jeg interesserer meg for.

hits