Why me?

Den følelsen.. Akkurat den følelsen. Følelsen av at noen prøver å ødelegge livet ditt. Den er mer kvelende enn noen andre følelser, den gir deg puste stopp til tusen. Den følelsen man aldri blir kvitt, de tankene som går igjennom hodet ditt. Tankene om at noen ikke liker at du er tilstedet, å helst vil ha deg bort. Du skal ikke få leve et liv, et liv du har ønsket siden du var liten. De vil ikke se det at du faktisk har det bra får engangskyld, de vil se at du roper om hjelp å ikke får det. ♥
Kjenner du til følelsen?  

5 kommentarer

Mina Antonsen Hoel

02.jul.2011 kl.19:33

mhm..

Taiba

02.jul.2011 kl.19:34

uff, ja : (

silje rønningsen

02.jul.2011 kl.20:09

kjedeli, men fokuser på det positive, de menneskan i livet ditt som gjør alt så mye bedre! :)

mailenpeews

02.jul.2011 kl.22:56

Skjønner åssen du har det.

Har hatt den samme følelsen nå i noen uker og det er helt jævli..

olai

02.jul.2011 kl.23:49

Du beskriver en følelse når noen prøver å ødelegge livet ditt. Denne følelsen/tanken går virkelig inn på dæ, og e vanskelig å få bort. Pluss, følelsen/tanken som du får fra dine uhyggelige, gjør dæ uønsket.

"du skal ikke få leve et liv, et liv som du har ønsket siden du var liten" ser ut som den ikke hører hjemme, med mindre du mener at denne følelsen også forhindrer en livsstil som har vert idealet siden du var liten?

"De vil ikke se det at du faktisk har det bra får engangskyld" Du føler dæ bra, noe som er unvanelig og dette vill de ikke se.

Tilslutt; de vill se at du feiler å få støtte.

Æ prøver ikke å være frekk eller overlegen men, æ måtte bryte det ned litt fordi en del av teksten ga ikke så mye mening. Ellers skriver du dypt med et fint bilde til! Denne følelsen/tanken trur æ neppe de fleste har, æ trur egentlig du e den enste som har akkurat denne følelsen, noe som gjør dæ eksepsjonell eller spesiell. Hvis det var det du skulle hinte til, så har æ en kjempefin qute; "Everyone's special, which is another way of saying no one is."

-the incredibles

ha en fin helg!

Skriv en ny kommentarDesignet laget av: Madelen Elwin Haner
Ina Linea Kristensen. 16år. Pøbel. Blogger om det som faller meg inn og det jeg interesserer meg for.

hits