Share your secrets

Nå vil jeg at dere skal kommentere anonymt en hemmelighet ingen vet om, så skal jeg plukke ut noen senere ikveld, og poste dem på bloggen! de blir jo selvfølgelig anonyme, siden dere kommenterer anonymt! 
 

11 kommentarer

01.feb.2012 kl.11:43

Har en spiseforstyrrelse

01.feb.2012 kl.11:49

Jeg har prøvd å ta livet mitt et antall ganger, men enda er jeg her. For meg er livet en kamp. En kamp for å overleve. Det går ikke en eneste dag uten at jeg så gjerne vil gjøre slutt på alt. Jeg har ikke fortalt noen om dette, da legges jeg bare inn et sted med hvite vegger.

Andre ønsker meg dø. De er ikke redde for å si det til meg. Å fortelle hvor svak, dum og håpløs jeg er.

I mine øyne er døden noe vakkert og fredfult. Ingen smerte. Du blir bare borte. Jeg tror heller ikke jeg vil bli noe særlig savnet heller den dagen det blir min tur.

Jeg leser bloggen din siden jeg kjenner meg så godt igjen på altfor mange måter..

A.

01.feb.2012 kl.12:26

Jeg har hatt masse problemer igjennom livet, prøvd å ta livet av meg utallige ganger helt siden jeg var 8 år gammel. Blitt mobbet fra 4.klasse til nå, av grunner som egentlig er ubetydelige ("besteveninnen" min mobbet meg i 7 år, for å gjøre meg til "en bedre person")

Pappaen min har drevet med dop i alle år, og ble sendt til åsgård når jeg var 9, det ødela meg helt siden han var "helten" min.

Den eneste grunnen til at jeg lever nå er familien min, og vennene mine. Hver gang jeg har prøvd å ta livet av meg tenker jeg på dem som bryr seg om meg, jeg ville ikke ødelagt for dem med å ta livet mitt, å la dem bli igjen her å lure på hvorfor.

Jeg har egentlig ikke noe problem med å snakke om det, bare med familien. De vet ikke hvor vanskelig jeg har det.

Josefine▲Lunde

01.feb.2012 kl.12:36

off :s

Jente25

01.feb.2012 kl.12:48

Jeg er lesbisk og elsker kjæresten min over alt på jord, og har kjempet for forholdet i snart 4 år, men likevel har jeg latt meg selv blitt betatt av en annen som er nyforlovet. Vi har hatt sex bak ryggen deres åtte ganger, og jeg har ingen dårlig samvittighet. Jeg lyver og manipulerer andre til å tro på en sannhet som overhodet ikke henger på greip. Den sannheten som jeg egentlig vil tro på, men som jeg vet ikke er sann.. Har ikke alltid vært slik, men etter at jeg ble voldtatt som 16 åring mistet jeg lysten på menn, utvilket bulemi og holdt på å dø to ganger. Min verden har forandret seg og jeg er blitt kald og kynisk,selv om jeg vet at jeg innerst inne i hjertet er et kjærlig menneske. Det hjalp å skrive bøker om det som andre kunne lese, men det verden ikke vet er at boken egebtlig er fra mitt eget liv. !

hard2say

01.feb.2012 kl.13:22

Dette er ikke akkurat noen stor hemmelig, eller alvorlig, spennende eller intresant. Men for meg er den hemmelig og alvorlig. Jeg flyttet inn med kjærsten min, men underveis følte jeg at jeg var i veien for hans lykke. Så jeg skøv han lengre og lengre unna. Lot han til å med tro jeg ikke elsket han, at han ikke betydde noe, og at jeg fortsatt var "hung up" på xn min.. Men hele tiden elsket jeg han, og hatet å være så slem mot han og såre han så mye. Men jeg følte og føler fortsatt at jeg gjorde han en tjeneste. Han kan få det bra nå, bli lykkelig og slippe alt det maset han hadde med meg. Han kommer aldri til å få vite at det ikke går en dag uten at jeg fortsatt tenker på han, at jeg hater meg selv noen ganger for de valgene jeg tok. Men jeg vet at nå har han det bedre :)

jente17

01.feb.2012 kl.14:29

Ser at min hemmelighet blir anderledes, men jeg er forelsket i besteveninna mi.

01.feb.2012 kl.15:53

Jeg har blitt seksuelt misbrukt av stefaren min. Er selvskader. Hver fuckings dag tenker jeg på hvordan det ville vært om jeg var død.. Jeg har utviklet en spiseforstyrrelse..

Meg.

01.feb.2012 kl.16:01

Jeg er ikke over eksen min, og har en ny type. Jeg gråter meg til søvn såsi vær dag pga. eksen min. Også har jeg blitt voldtatt av min tidligere stefar, jeg var bare 9år. Sliter med og si til kjæresten min at jeg elsker han og jeg vil bare ta livet mitt. Men jeg har ikke mot til det.

~Jeg tror du vet hvem jeg er... ~

Jente16

01.feb.2012 kl.16:49

Jeg er bifil. Har alltid hatt lyst på jenter LITT mer enn gutter. Jeg har kjærest, men liker han egentlig ikke.. Men jeg føler at jeg er nødt til å være ilag med han..OG jeg har blitt voldtatt av et familiemedlem og sliter med mareritt om akkurat det.. Jeg hater besteveninna mi, men vil ikke gå fra henne fordi jeg elsker henne på samme tid.

03.feb.2012 kl.20:05

jeg har spisforstyelser

Skriv en ny kommentarDesignet laget av: Madelen Elwin Haner
Ina Linea Kristensen. 16år. Pøbel. Blogger om det som faller meg inn og det jeg interesserer meg for.

hits