Don't share your secret

Tenkte at siden det ble veldig sent igår kveld, så legger jeg hemmelighetene ut nå. Jeg utfordrer alle dere som leser dette om å lese alle hemmelighetene! Verden er forferdelig, og disse menneskene er sterke. Jeg låver dere, det er sterke følelser i disse hemmelighetene jeg fikk tilsendt igår. Tusen takk til dere som sendte dem inn, jeg måtte gråte da jeg leste dem. 

 
1.
Har en spiseforstyrrelse 

2. Jeg er forelsket i besteveninna mi. 

3. Jeg har blitt seksuelt misbrukt av stefaren min. Er selvskader. Hver fuckings dag tenker jeg på hvordan det ville vært om jeg var død.. Jeg har utviklet en spiseforstyrrelse. 

4. Jeg er bifil. Har alltid hatt lyst på jenter LITT mer enn gutter. Jeg har kjærest, men liker han egentlig ikke.. Men jeg føler at jeg er nødt til å være ilag med han..OG jeg har blitt voldtatt av et familiemedlem og sliter med mareritt om akkurat det.. Jeg hater besteveninna mi, men vil ikke gå fra henne fordi jeg elsker henne på samme tid.

5. Jeg er ikke over eksen min, og har en ny type. Jeg gråter meg til søvn såsi vær dag pga. eksen min. Også har jeg blitt voldtatt av min tidligere stefar, jeg var bare 9år. Sliter med og si til kjæresten min at jeg elsker han og jeg vil bare ta livet mitt. Men jeg har ikke mot til det.. 

6. Jeg flyttet inn med kjærsten min, men underveis følte jeg at jeg var i veien for hans lykke. Så jeg skøv han lengre og lengre unna. Lot han til å med tro jeg ikke elsket han, at han ikke betydde noe, og at jeg fortsatt var "hung up" på xn min.. Men hele tiden elsket jeg han, og hatet å være så slem mot han og såre han så mye. Men jeg følte og føler fortsatt at jeg gjorde han en tjeneste. Han kan få det bra nå, bli lykkelig og slippe alt det maset han hadde med meg. Han kommer aldri til å få vite at det ikke går en dag uten at jeg fortsatt tenker på han, at jeg hater meg selv noen ganger for de valgene jeg tok. Men jeg vet at nå har han det bedre. 

7. Jeg er lesbisk og elsker kjæresten min over alt på jord, og har kjempet for forholdet i snart 4 år, men likevel har jeg latt meg selv blitt betatt av en annen som er nyforlovet. Vi har hatt sex bak ryggen deres åtte ganger, og jeg har ingen dårlig samvittighet. Jeg lyver og manipulerer andre til å tro på en sannhet som overhodet ikke henger på greip. Den sannheten som jeg egentlig vil tro på, men som jeg vet ikke er sann.. Har ikke alltid vært slik, men etter at jeg ble voldtatt som 16 åring mistet jeg lysten på menn, utvilket bulemi og holdt på å dø to ganger. Min verden har forandret seg og jeg er blitt kald og kynisk,selv om jeg vet at jeg innerst inne i hjertet er et kjærlig menneske. Det hjalp å skrive bøker om det som andre kunne lese, men det verden ikke vet er at boken egebtlig er fra mitt eget liv. !

8. Jeg har hatt masse problemer igjennom livet, prøvd å ta livet av meg utallige ganger helt siden jeg var 8 år gammel. Blitt mobbet fra 4.klasse til nå, av grunner som egentlig er ubetydelige ("besteveninnen" min mobbet meg i 7 år, for å gjøre meg til "en bedre person") Pappaen min har drevet med dop i alle år, og ble sendt til åsgård når jeg var 9, det ødela meg helt siden han var "helten" min. Den eneste grunnen til at jeg lever nå er familien min, og vennene mine. Hver gang jeg har prøvd å ta livet av meg tenker jeg på dem som bryr seg om meg, jeg ville ikke ødelagt for dem med å ta livet mitt, å la dem bli igjen her å lure på hvorfor.Jeg har egentlig ikke noe problem med å snakke om det, bare med familien. De vet ikke hvor vanskelig jeg har det.

9. Jeg har prøvd å ta livet mitt et antall ganger, men enda er jeg her. For meg er livet en kamp. En kamp for å overleve. Det går ikke en eneste dag uten at jeg så gjerne vil gjøre slutt på alt. Jeg har ikke fortalt noen om dette, da legges jeg bare inn et sted med hvite vegger. Andre ønsker meg dø. De er ikke redde for å si det til meg. Å fortelle hvor svak, dum og håpløs jeg er. I mine øyne er døden noe vakkert og fredfult. Ingen smerte. Du blir bare borte. Jeg tror heller ikke jeg vil bli noe særlig savnet heller den dagen det blir min tur.  

8 kommentarer

helene simensen

02.feb.2012 kl.12:42

uff, så fælt å lese:(

Krøllfoto

02.feb.2012 kl.12:59

god klem <3

Kamilla

02.feb.2012 kl.13:27

:/<3

Siri

02.feb.2012 kl.14:04

ohh God.. det er utrolig hvor fælt noen mennesker kan ha det <3

☆彡supermariohhゝ☆

02.feb.2012 kl.18:45

Leste alt, og kjenner meg igjen i noen av dem...

Miriam Jakobsen

03.feb.2012 kl.21:36

får vondt i meg..

✚✖ Sara Killermagic ✖✚

04.feb.2012 kl.15:19

leste alt sammen. Det var vondt å lese, STAY STRONG GUUURL ♥

Vivian

16.feb.2012 kl.17:04

det e leit å høre, æ føle me dæ :( <3 ingen fortjener det. men som du sa til mæ, ingenting e bedre enn sterke mennesker. Den hær sangen får ihvertfall mæ til å føle mæ bedre: http://www.youtube.com/watch?v=lrXIQQ8PeRs&ob=av2n

husk att each day's a gift and not a given right

Skriv en ny kommentarDesignet laget av: Madelen Elwin Haner
Ina Linea Kristensen. 16år. Pøbel. Blogger om det som faller meg inn og det jeg interesserer meg for.

hits