Wondering why my life is a mess

Jeg lurer på hvorfor jeg føler meg så mye mer ensom nå enn jeg gjorde før. Det er ikke noe koselig å sitte i et rom, fult av mennesker å føle seg alene. Sitter der med mennsker som betyr mye for meg, mennesker jeg har kjent lenge og noen jeg ikke har kjent like lenger. Biter meg i leppa får å ikke slippe tårene fram, prøver å smile så ingen skal merke at jeg sliter eller at jeg faktisk er svakere enn de tror. Prøver å gjøre alt jeg kan får at de ikke skal merke hva det er med meg. Prøver å sjule det så godt jeg kan. 

7 kommentarer

idaststu

20.feb.2012 kl.13:01

fin blogg, har blitt veldig glad for en kommentar tilbake ! :)

life0

20.feb.2012 kl.13:02

Kjempe kul blogg :D

Emilie Midtgård

20.feb.2012 kl.13:04

kjempe pen blogg! <3

Elise

20.feb.2012 kl.13:06

tenåringer ass.

marniu

20.feb.2012 kl.13:07

Jeg har følt det som deg jeg også. lærene, mamma og venner har merket det. Jeg sa alltid at det ikke var noe galt med meg, og sier det forsatt. Det virket som at de prøvde og finne feeil med meg! Men så tenkte jeg, og fant ut at det er det samme, noen ganger orker jeg ikke å ha mennesker rundt meg, og det er like greit. det rare er som du også skrev er at dette er venner du har kjent veldig lenge og som du er god venn med. jeg vet ikke hva som er galt med meg, eller deg. Og kanskje så er det ikke noe galt. Men lærene mine tror iallefall at jeg er deprimert :(

marniu

20.feb.2012 kl.13:19

Sv: Men om jeg går til en psykolog så føler jeg at det virkelig er noe galt med meg. Jeg har hatt raseri anfall mot lærere fordi de bare prøver og finne feil med meg, jeg liker og være alene når jeg er deprimert,de mener at jeg ikke slipper folk inn. Går jeg til en psykolog så føler jeg at de har vunnet. Jeg vet ikke åssen jeg skal forklare det. Men det er hyggelig at det blir bedre\ eller på vei til å bli bedre :)

dødelig

20.feb.2012 kl.13:35

Har også hatt det sånn for bare nån daga sia. ikke nå go følelse :( håper det blir bedre me dæ ætterhvært <3

Skriv en ny kommentarDesignet laget av: Madelen Elwin Haner
Ina Linea Kristensen. 16år. Pøbel. Blogger om det som faller meg inn og det jeg interesserer meg for.

hits